Muziektheater Zuid

Muziektheater Zuid,

Adres

  • Klooster 1
  • 6412 CN
  • Heerlen

Contact

  • E-mail adres:
    info@muziektheaterzuid.nl
  • Telefoonnummer:
    0627292131

Beschrijving

Wij zijn dé toneelschool van Parkstad!  

Stichting Podiumcultuur Parkstad biedt via Muziektheater Zuid lessen aan in zang, toneel, musical en muziektheater. Voor iedereen die hier passie voor heeft en de ambitie heeft om hierin te willen groeien. 

Bereikbaarheid

Wat is muziektheater?

Muziektheater is een theatervorm waarbij muziek, in welke vorm dan ook, een belangrijke rol speelt. Het is alles wat muziek en theater combineert. Dat kan in de vorm van kleinkunst zijn, maar ook cabaret, musical, een concert waarbij geacteerd wordt of bijvoorbeeld een toneelstuk waar muziekelementen in voorkomen. Er is meer dan alleen de bekende theatervormen: musical en toneel. We willen met Muziektheater Zuid alle stijlen en theatervormen introduceren aan onze leerlingen.

Benieuwd naar welke groepen wij hebben?

We verzorgen iedere vrijdagmiddag en avond lessen op het gebied van theater, musical en muziektheater. Voor een overzichtelijk schema van al onze groepen; bekijk het repetitieschema!

Actie!

Schrijf je in vóór 1 februari 2020 en profiteer tot 31 december 2020 van gereduceerd lesgeld!

 Proefles? Klik hier!

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

vv