Aandachtscentrum, complementaire gezondheidszorg

Aandachtscentrum,

Adres

  • Hei-Grindelweg 73 -75
  • 6414BS
  • HEERLEN
  • 6414BS Hei-Grindelweg 73 -75
  • HEERLEN

Contact

Beschrijving

Een gezond alternatief,van paranormaal tot hypnotherapeut, unieke samenwerking met osteopathie, huidtherapie en logopedie onder een dak. U wilt op natuurlijke wijze genezen. Met ruim 15 professionals in meer dan 18 disciplines, kunnen wij u op zowel lichamelijk als op psychisch vlak uitstekende zorg bieden. Onze professionals zijn vakkundig opgeleid en hebben vele jaren ervaring met de meest uiteenlopende klachten. Ons werk word veelal door zorgverzekeraars vergoed, wat voor u een garantie is op kwaliteitszorg, tevens valt onze zorg niet onder het eigen risico van uw basisverzekering. Iedere vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur hebben wij een inloop spreekuur . Hier kunnen wij kosteloos uw problemen inventariseren, en u echt 'zorg op maat' aanbieden. Belt u ons gewoon of stuur een e-mail. U zult bij ons in ieder geval nooit horen "u zult er mee moeten leren leven." Kijkt u gerust verder op onze website. Uw vragen beantwoorden wij graag.

Bereikbaarheid

Aandachtscentrum, Alternatief & Paramedisch Centrum

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

vv