Meander Thuiszorg

Meander Thuiszorg, Meander thuiszorg,

Adres

  • Minckelersstraat 2
  • 6372PP
  • LANDGRAAF
  • 6401DD Postbus 2690
  • HEERLEN

Contact

Beschrijving

Zorg Thuis.Wanneer u, om welke reden ook, niet of moeilijk in staat bent zelfstandig te functioneren, dan kunt u een beroep doen op zorg aan huis. MeanderGroep biedt wijkverpleging (verpleging en verzorging thuis), huishoudelijke hulp, begeleiding en voorlichting. Bij Meander Thuiszorg werkt bovendien in elke wijk een Zichtbare Schakel: een hbo-verpleegkundige die weet wat er speelt binnen een wijk of dorp en die nauw samenwerkt met huisartsen, woningbouwverenigingen, politie en andere instanties. Daarnaast staan wij u ook terzijde met voedingsadviezen, gemaksdiensten en maaltijden aan huis en een uitleen van verpleegartikelen en hulpmiddelen.

Bereikbaarheid

Dit is hoofdkantoor van MeanderGroep. Meander Thuiszorg heeft diverse wijkkantoren. Kijk voor onze locaties bij Extra contact.

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

vv