Bso KeeT!

Bso KeeT!,

Adres

  • Oude Lindestraat 57
  • 6411EH
  • HEERLEN

Contact

Beschrijving

BSO KeeT! is onderdeel van Kinderopvang Kiki BV. Al sinds 1999 verzorgen wij met veel liefde en plezier de opvang van kinderen tussen 0 en 4 jaar. Vanuit onze kinderdagverblijven Duimelijntje (gelegen aan de Hamerstraat) en Duimelotje( gelegen aan de Valkenburgerweg) werd de vraag naar een eigen BSO steeds groter. Deze uitdaging nemen we graag aan. We richten ons hierbij vooral op de kinderen van basisschool Tarcisius. Kinderen van andere scholen zijn natuurlijk ook van harte welkom mits voor eigen vervoer word verzorgd. Als er meerdere aanmeldingen komen van een school kunnen we ons opvang aanbod eventueel uitbreiden. We willen graag een opvang organisatie zijn waar kinderen met veel plezier naar toe gaan. We verplaatsen ons in de wensen, behoeften en uitdagingen waar kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar mee leven, en proberen hier een uitdagend en afwisselend programma bij aan te bieden. Kinderen hebben altijd een keuze of ze willen deelnemen aan de geboden activiteiten het is immers hun vrije tijd!

Bereikbaarheid

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

vv