Meander Dienstencentra

Meander Dienstencentra, MeanderGroep Zuid-Limburg,

Adres

  • 6401DD Postbus 2690
  • HEERLEN

Contact

Beschrijving

Dagbesteding biedt een afwisselend programma aangepaste activiteiten in groepsverband. U kunt uw dag op een prettige manier invullen. Daarnaast kan het u helpen een sociaal isolement te doorbreken. Naast de groepsactiviteiten is er ook de mogelijkheid voor individuele begeleiding bij specifieke problemen. Zo nodig verleent de dagbesteding ook (beperkte) lichamelijke zorg. MeanderGroep organiseert in de dienstencentra dagelijks allerlei activiteiten voor ouderen, die we professioneel begeleiden. Woont u in de buurt en wilt u meedoen? U bent van harte welkom. Als tegemoetkoming in de kosten vragen wij wel een kleine vergoeding voor uw deelname. U bent ook van harte welkom voor een kopje koffie in het restaurant van het zorgcentrum.

Bereikbaarheid

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

vv