Radar Trainingshuis Ouder & Kind

Radar Trainingshuis Ouder & Kind,

Adres

  • Bosveldstraat 3
  • 6462AV
  • KERKRADE
  • 6462AV Bosveldstraat 3
  • KERKRADE

Contact

Beschrijving

Het trainingshuis Ouder & Kind in Kerkrade biedt behandeling, begeleiding bij praktische zaken en opvoedondersteuning aan jonge ouders met een (licht) verstandelijke beperking en hun kind(eren) van 0 tot 4 jaar om zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen. De Triple P methodiek vormt de basis van de opvoedondersteuning. Hierbij doorloopt de ouder vier fasen. In elke fase is er aandacht voor het groeiproces met betrekking tot opvoedkwaliteiten en groei naar zelfstandigheid. Het functioneren van het gezin staat hierbij centraal. Samen met de ouder(s) en het sociale netwerk kijken we hoe zij op een veilige en verantwoorde wijze hun kind kunnen opvoeden. Het trainingshuis bestaat uit diverse appartementen, waar ouder(s) zelfstandig met hun kind(eren) kunnen wonen. Er wordt ook ambulante zorg en ondersteuning geboden aan ouders in hun eigen woning.

Bereikbaarheid

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

vv