KIds& Koffie; We gaan op berenjacht!

Datum & tijd

22 september 2021 om 09:30 PLG_ZLELEMENTS_DP_UNTIL 11:00

Workshop peuterdansen “Wij gaan op berenjacht”

Op woensdag 22 september brengt dansdocente Aukje Delnooz het prentenboek ‘Wij gaan op berenjacht’ tot leven in een workshop vol bewegingsspel en muziek.

Samen dansen en boekjes lezen stimuleert de ontwikkeling van je kindje en versterkt jullie band. Vier kinderen gaan met hun vader op berenjacht. Ze trotseren moedig de natuur, maar dan staan ze opeens tegenover een echte beer. Een heerlijk boek met veel mogelijkheden om te dansen. Ouders/verzorgers zijn met hun kleintje van harte welkom. De ochtend is bedoeld voor kindjes van 1,5 tot 4 jaar.

Toegang is gratis maar aanmelden is verplicht dus meld je nu vast aan en kom op woensdag 22 september samen met je kind naar Kids & Koffie in bibliotheek Landgraaf!  

Vanwege coronamaatregelen kunnen er maximaal 10 kindjes (met opvoeder) deelnemen en  natuurlijk hebben jullie geen verschijnselen die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus. 

Wanneer       : Woensdag 22 september van 9.30 -10.30 uur

Waar              : Bibliotheek Landgraaf Burgerhoes, Raadhuisplein 1 Landgraaf

Aanmelden   : tel: 045-5695660 mail: info@bibliotheeklandgraaf.nl                                  

 

Doelgroep

1 1/2 tot 4 jaar

Kosten

gratis

Telefoonnummer

045-5695660

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

De chat is nu gesloten.