Heerlen

No video selected.

Als jij als jeugdige of u als ouders en verzorgers besloten hebt om contact op te nemen met het Jeugd en Gezin Heerlen, kun je dat alleen telefonisch doen.

Als je belt via het telefoonnummer 045-5604004, kom je bij consulent sociaal buurtteam terecht, die eerst een paar vragen zal stellen om je persoonlijke gegevens te weten (naam, geboortedatum, adres etc.). Bij deze consulent kun je kort je vraag of je probleem neerleggen. De consulent noteert je telefoonnummer en ze zorgt er voor dat je op korte termijn wordt teruggebeld door de juiste persoon. Als de nood hoog is, kan dat heel snel gebeuren.

Je kunt elke werkdag telefonisch terecht bij de consulenten van 9.00-17.00 uur. Je kunt ook een mail sturen, dat kan naar info@sociaalbuurtteamheerlen.nl

 

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

vv