Colofon

No video selected.
COLOFON JEUGD EN GEZIN PARKSTAD LIMBURG

Deze website is ontwikkeld in opdracht van de gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld en Voerendaal.

De nadruk ligt op toegankelijke, betrouwbare en educatieve informatie. De redactie is in van de voornoemde 8 gemeenten. Activiteiten in het kader van opvoeden en opgroeien in Zuid-Limburg kunt u mailen naar de redactie via e-mail info@jeugdengezinparkstad-limburg.nl. De redactie zal deze activiteiten controleren en opnemen in de kalender op deze site.

Voor meer informatie over deze site kunt u ook terecht bij de redactie via info@jeugdengezinparkstad-limburg.nl.

De website is gebouwd door Orangehill.

COLOFON STICHTING OPVOEDEN.NL

De landelijke teksten over zorg en opvoeding zijn afkomstig van de Stichting Opvoeden.nl, een initiatief vanuit de overheid voor het ontwikkelen van één inhoudelijke database met eenduidige en gevalideerde informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid. Meer informatie kunt u vinden op: www.stichtingopvoeden.nl.

Inhoud
De informatie is primair ontwikkeld ten behoeve van (aanstaande) ouders en opvoeders.
Alle ontwikkelde en door de kennis- en thema-instituten gevalideerde informatie is getoetst en voldoet aan de criteria met betrekking tot kwaliteit, betrouwbaarheid en toegankelijkheid. Deze informatie mag daarom niet inhoudelijk worden gewijzigd.

Juistheid en actualiteit
U mag verwachten dat Stichting Opvoeden.nl de grootst mogelijke zorg besteedt aan de juistheid en actualiteit van de informatie. Als u desondanks toch pagina's tegenkomt waarvan u vermoedt dat deze onjuiste informatie bevatten, verzoeken we u vriendelijk om dit te melden via helpdesk@stichtingopvoeden.nl of telefoonnummer 088 - 1180200.

Gebruiksdoel
Persoonlijk gebruik van de informatie op deze site is toegestaan. Gebruik, vermenigvuldiging en verspreiding van de informatie van Stichting Opvoeden.nl is niet toegestaan. Hiervoor dient u eerst contact op te nemen met Stichting Opvoeden.nl.

COLOFON G!DS

G!DS, de database van de bibliotheek
Deze website is tot stand gekomen in samenwerking met de bibliotheek. De website maakt gebruik van G!DS als database. G!DS is de landelijke digitale sociale kaart van de Nederlandse bibliotheken, bedoeld voor het verzamelen en weer ter beschikking stellen van informatie op cultureel en maatschappelijk gebied. Ook uw website kan gebruik maken van G!DS. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bibliotheek bij u in de regio of de projectorganisatie van Jeugd en Gezin Parkstad Limburg. Meer informatie over G!DS vindt u op: www.gidsvoornederland.nl

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

vv