Babystartpakketten

Aantal keer bekeken 328 Geplaatst: dinsdag, 24 mei 2022

No video selected.

Een baby krijgen is geweldig! Maar er komt wel veel bij kijken. Soms levert dit zorgen op. Je baby is welkom, maar tegelijkertijd kom je ook voor veel kosten te staan.

Woon jij in gemeente:

Gemeente Heerlen

Gemeente Simpelveld

Gemeente Kerkrade

Gemeente Voerendaal

Gemeente Landgraaf

Ben je meer dan 20 weken zwanger, of heb je net een baby gekregen? En kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken om jouw baby  een goede start te geven?

Dan is een Babystartpakket iets voor jou!  Dit is een groot pakket vol babykleertjes en spullen die je nodig hebt als je net een baby hebt gekregen. Er zijn twee pakketten; een voor de allerkleinsten en een vervolgpakket dat je kunt gebruiken tot je kindje maat 92 heeft.

Via jouw  zorg of hulpverlener,  kun je een babystartpakket krijgen. Ga in gesprek met bijvoorbeeld jouw verloskundige, het consultatiebureau, maatschappelijk werk of een andere zorgverlener.

De zorgverlener regelt voor jou gemakkelijk de rest.

Na aanvraag wordt het pakket gratis binnen twee weken bij jou of bij jouw zorgverlener afgeleverd door Stichting Babyspullen. Kijk de animatiefilm voor verder informatie!

https://youtu.be/3XkZERF7mN8

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

vv