Beleef de winter op de Brunssummerheide!

Aantal keer bekeken 260 Geplaatst: maandag, 17 december 2018

Beleef

Sneeuw of geen sneeuw, het is altijd een goed idee om in de kerstvakantie naar de Brunssummerheide te komen. Bij Natuurmonumenten zijn er winterse activiteiten te doen voor jong en oud: van speurtochten tot braakbal pluizen!

Tijdens de kerstvakantie, van 22 december t/m 6 januari zijn er van dinsdag t/m zondag dagelijks (m.u.v. 1e kerstdag en nieuwjaarsdag) leuke activiteiten te doen die starten bij Bezoekerscentrum Brunssummerheide. Op vrijdag 28 december gaan de kinderen tijdens de Natuurdag van OERRR aan het werk voor de vogels en op vrijdag 4 januari gaan de kinderen op OERRR tocht met gids, waarbij ze braakballen gaan uitpluizen. Voor volwassenen sluiten we de kerstvakantie af op zondag 6 januari met een Warm Welkom Wandeling met de boswachter. Voor de speurtochten kun je altijd terecht, voor de begeleide activiteiten moet je vooraf je ticket reserveren. Meer informatie kun je vinden op www.natuurmonumenten.nl/brunssummerheide.

Dagelijkse activiteiten

Het bezoekerscentrum is in de kerstvakantie van dinsdag tot en met zondag (m.u.v. 1e kerstdag en nieuwjaarsdag) dagelijks geopend en heeft Natuurmonumenten verschillende speurtochten klaar staan voor gezinnen met kinderen. De tochten verschillen per leeftijd. Maar je kunt natuurlijk ook met behulp van de plattegrond, die binnen gratis verkrijgbaar is, je eigen route uitstippelen. Vergeet dan zeker niet het avonturenbos en huttenbos.