Heb jij er een gebruiksaanwijzing bij?

Aantal keer bekeken 49 Geplaatst: dinsdag, 26 oktober 2021

Heb
No video selected.

Iedere ouder verzucht wel eens: ‘Ik wou dat ik een gebruiksaanwijzing bij mijn kinderen gekregen had!’ Kinderen opvoeden is soms een hele uitdaging. Het is dan ook logisch dat er situaties zijn waar je niet zo goed raad mee weet. Soms bieden beelden dan hulp om je kind beter te begrijpen.

In de workshop ‘Kind in beeld’ worden de bouwstenen van geslaagd contact uitgelegd. Als je weet wat werkt om het contact met je kind makkelijker te laten verlopen, kun je dit als ouder bewust gebruiken. Aan de hand van voorbeeld videomateriaal worden de bouwstenen uitgelegd. Door het gebruik van de bouwstenen voelen kinderen zich meer gezien en beter begrepen. Ze laten meer positief gedrag zien. Opvoeden wordt op deze manier veel leuker!

De workshop is gratis en wordt gegeven door Aggie Goessens van Jens. Hij duurt een uur en is voor iedereen die kinderen opvoedt.

Heb je deze morgen geen opvang voor je kindje? Bij ons is het welkom. Als je kind het leuk vindt kan het samen met een van onze gastvrouwen knutselen/spelen in dezelfde ruimte waarin de workshop wordt gegeven.

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel fijn en natuurlijk hebben jullie geen verschijnselen die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus. 

Wanneer       : Woensdag 3 november van 9.30-11.00 uur

Waar              :Jongerenhome Jens in Brandenberg, ingang Heggenstraat.

Aanmelden   : tel: 0621888921 of mail: ikuipers@jenshelpt.nl

                          Tel: 0618646543 of mail: nschiffers@jenshelpt.nl

Kids & Koffie is ook actief op Facebook. Volg ons op  www.facebook.com/Kids-Koffie-Landgraaf

 

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

De chat is nu gesloten.