Het Blote VoetenPark gaat weer open!

Aantal keer bekeken 262 Geplaatst: dinsdag, 28 april 2020

Het
No video selected.

Open vanaf woensdag 29 april, met speciale maatregelen
Reserveer nu je exclusieve wandeling bij het BloteVoetenPark!

Geniet van de lente en reserveer jouw exclusieve blotevoetenwandeling! Met onze speciale maatregelen geniet je als gezin, koppel of individu op een veilige manier van een wandeling op blote voeten! Nadat we 27 maart ineens toch niet open mochten, hebben we nu wel definitief groen licht gekregen om met speciale maatregelen vanaf woensdag 29 april open te gaan!

Hoe werkt het?

Entree alleen mogelijk met vooraf online gekochte tickets
Per dag zijn er 40 plekjes. Nadat je jouw ticket online gekocht hebt, ontvang je een link waarmee je jouw dag en tijdstip kunt reserveren.
Helaas is het in ons reserveringssysteem niet mogelijk om vooraf te zien welke plekjes vrij zijn. Ben je gebonden aan één bepaalde dag en tijdstip? Bel ons dan even of er nog plek is.
Online gekochte tickets zijn onbeperkt geldig.
Enkel gezinnen, koppels of individuen hebben toegang tot het BloteVoetenPark. Groepen zijn voorlopig nog niet toegestaan.
Vanaf 29 april zijn wij dagelijks open van 10:00 tot 18:00 uur. Je kan je plekje tot 17:00 uur reserveren.
Er zijn diverse coronamaatregelen van kracht waardoor het BloteVoetenPark veilig te bezoeken is. Lees deze maatregelen vooraf goed door en houd je hieraan voor jouw en onze veiligheid.

De verantwoordelijkheid om het BloteVoetenPark open te houden ligt nu bij ons en bij jullie, onze gasten. Dus lees alle maatregelen vooraf goed door, bestel je tickets online, reserveer een aankomsttijd, kom op de afgesproken tijd en neem zelf iets mee om je voeten schoon te maken (de afwasborstels die we normaal bij de voetenwasplaats hebben liggen, zijn er nu niet).

En wist je dat op blote voeten lopen gezond is en bijdraagt aan een goede weerstand?

Tot voets en blijf gezond!

Het BloteVoetenPark team