Het nieuwe platform pleegzorg.nl is live!

Aantal keer bekeken 49 Geplaatst: donderdag, 29 april 2021

No video selected.

Op pleegzorg.nl vind je actuele en betrouwbare informatie over pleegzorgonderwerpen, een groeiend leeraanbod en een besloten omgeving waar je in gesprek kunt gaan met andere pleegouders en je ervaringen kunt delen.

Pleegzorg.nl is het online platform om pleegouders te versterken in hun rol. Ook kunnen ge├»nteresseerden er kennismaken met pleegzorg en ondersteunt het platform professionals in hun werk met betrouwbare kennis en handige verwijzingen.

Het platform pleegzorg.nl is ontwikkeld vanuit het programma Versterken van de kracht van pleegouders. In dit programma werkte de NVP de afgelopen jaren met Jeugdzorg Nederland en de aangesloten pleegzorgorganisaties en met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten aan het verbeteren van de kwaliteit van het leren en ontwikkelen van pleegouders in Nederland.

Op het nieuwe platform pleegzorg.nl vind je informatie en leer- en ontwikkelmogelijkheden. Ook ontmoet je er pleegouders om te leren van elkaar. Zo helpt platform pleegzorg.nl jou als pleegouder om je pleegkind het beste te bieden!