Hulplijn biedt ouders gratis, direct en anonieme ondersteuning

Aantal keer bekeken 841 Geplaatst: zaterdag, 28 mei 2022

Hulplijn
No video selected.

Eerlijk zijn over het ouderschap. Ga er maar aan staan. De Oudertelefoon biedt ouders de gelegenheid om hun hart te luchten. Chatten kan ook via de anonieme hulplijn. Niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Turks, Berbers en Arabisch.

‘Gratis, direct en anonieme ondersteuning voor iedere ouder en opvoeder.
Zeg het gewoon. De Oudertelefoon.’ Aldus afficheert de hulplijn zich op haar website.

Bellen en chatten

Ouders kunnen de hulplijn raadplegen wanneer het hen even te veel wordt. Ouders kunnen zowel bellen ook chatten met een vrijwilliger van De Oudertelefoon. Doordeweeks kan dat tussen 9.00 tot 15.00 uur en ’s avonds van 20.00 tot 22.00 uur. Dit kan in het Nederlands en Engels. Op dinsdagavond is het ook mogelijk om te chatten in het Turks (20.00 tot 22.00 uur) en op donderdagmiddag is het mogelijk om in Berbers/Arabisch te chatten tussen 12.00 en 15.00 uur. Ook is het mogelijk om op die tijden te bellen in de eigen taal.

De Oudertelefoon tel:+31851304658

bron:Ouderscentraal

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

vv