Jeugdvoorstellingen in Theater Landgraaf: ook voor mensen met een kleine beurs.

Aantal keer bekeken 325 Geplaatst: donderdag, 29 augustus 2019

Jeugdvoorstellingen

Theater Landgraaf trapt 1 september het nieuwe theaterseizoen af met haar jaarlijkse bUITenMARKT.

Tijdens de bUITenMARKT worden de bezoekers getrakteerd op previews van de op handen zijnde voorstellingen in Theater Landgraaf. 

Poppentheater Koekla speelt dan de oogstrelende peuter-, kleutervoorstelling Molletje Bim. De entree is gratis (om 13.30 uur én 15.30 uur). Verder kan jong en oud genieten van de straattheatervoorstelling door Barto. De entree voor alle concerten, voorstellingen tijdens de bUITenMARKT zijn gratis.

Een tweede aanrader voor mensen met een kleine beurs is de voorstelling ‘Eureka!’ door de Theatergroep Knar (zondag 6 oktober in Theater Landgraaf). Deze voorstelling wordt gesponsord door de Bibliotheken Landgraaf en de entree bedraagt € 4,-. Maar voor leden van de bibliotheken Landgraaf slechts € 2,-. De kaartjes voor deze voorstelling kan men reserveren bij de bieb Landgraaf: info@bibliotheeklandgraaf.nl (of tel. 045-5695660).

Een derde aanrader is de Grrrriezel-activiteit in het kader van Halloween. Vrijdag 1 november zijn alle heksen, spoken, weerwolven en ander griezelfanaten vanaf 6 jaar weer uitgenodigd om een bezoek te brengen aan Theater Landgraaf. Dit griezelevenement wordt gesponsord door de Winkeliersvereniging Waubach en maakt deel uit van de trick-or-treat-activiteiten van Halloween in de dorpskern van Waubach. De kaartjes kosten € 1,- en zijn af te halen bij Lorenzo Fashion, Kerkstraat 12, Ubach over Worms.

Maar natuurlijk zijn er meer betaalbare jeugdvoorstellingen in Theater Landgraaf. Kijk op de website  http://www.theaterlandgraaf.nl/php/lijst.php?id=5

Theater Landgraaf houdt de prijs voor jeugdvoorstellingen bewust laag om theaterbezoek mogelijk te maken voor iedereen