Kids & Koffie in obs Harlekijn!

Aantal keer bekeken 75 Geplaatst: donderdag, 07 oktober 2021

No video selected.

Woensdag 13 oktober Kids & Koffie in OBS Harlekijn!

Zou je graag meer contact willen met andere ouders uit Landgraaf? Wil je samen met je kind(eren) van 0 tot 4 jaar iets leuks te doen, of zoek je informatie over een bepaald onderwerp op het gebied van opvoeding? Dan is Kids & Koffie iets voor jou.

We organiseren regelmatig een leuke activiteit of bespreken een thema samen met een deskundige, waarbij je al jouw (opvoed)vragen kunt stellen.

Zo kan je op woensdag 13 oktober gezellig komen knutselen met je kleintje of gewoon even binnenlopen voor een praatje en een kopje koffie. Wil jij meer informatie over een bepaald onderwerp, weet jij een leuke activiteit, of ken jij iemand die een interessante ochtend kan verzorgen? Geef dit dan aan bij de gastvrouw van Kids & Koffie, zodat zij iemand uit kan nodigen voor een van de volgende ochtenden.

Kids & Koffie is er voor alle moeders, vaders, oma’s, opa’s en andere opvoeders. Je bent samen met je kind(eren) van 0-4 jaar welkom op deze gratis inloopochtend. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel fijn en natuurlijk hebben jullie geen verschijnselen die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus. 

Wanneer       : Woensdag 13 oktober van 8.30 -10.00 uur

Waar              : OBS Harlekijn, Strijthagerweg 10 in Landgraaf

Aanmelden   : tel: 0621888921 of mail: ikuipers@jenshelpt.nl

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

De chat is nu gesloten.