Kids & Koffie Landgraaf

Aantal keer bekeken 135 Geplaatst: zaterdag, 16 oktober 2021

Kids
No video selected.

Ken jij Kids & Koffie Landgraaf al?

Kids & Koffie is er voor alle moeders, vaders, oma’s, opa’s en andere opvoeders. Je bent samen met je kind(eren) van 0-4 jaar welkom op deze gratis inloopochtenden. Ook als jouw kind al naar de basisschool gaat of lekker aan het puberen is ben je van harte welkom om een kopje koffie te drinken, mee te doen met een activiteit of gewoon een praatje te maken.

 

 

We organiseren regelmatig een leuke activiteit en kan er een thema besproken worden met een deskundige, waarbij er gelegenheid is om vragen te stellen.

Wil jij meer informatie over een bepaald onderwerp, weet jij een leuke activiteit, of ken jij iemand die een interessante ochtend kan verzorgen? Geef dit dan aan bij de gastvrouw van Kids & Koffie, zodat zij iemand uit kan nodigen voor een van de volgende ochtenden.  Aanmelden is niet noodzakelijk maar wel fijn.

Wil je meer informatie? Kijk op de agenda van de website van Jeugd en Gezin Parkstad Limburg, stuur een mailtje naar: ikuipers@jenshelpt.nl of bel naar tel: 0621888921.

Kids & Koffie is ook actief op Facebook. Volg ons op www.facebook.com/Kids-Koffie-Landgraaf.

foto: Team Kids & Koffie

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

De chat is nu gesloten.