Leestip: How2talk2kids, Broers en zussen zonder rivaliteit .

Aantal keer bekeken 232 Geplaatst: donderdag, 15 juli 2021

Leestip:
No video selected.

Gesteggel, getreiter en geschreeuw: jouw kibbelende kinderen drijven je tot wanhoop. Die eeuwige competitie tussen broers, de rivaliteit tussen zussen en het niet willen delen met een jonger broertje.
Niets wat jij doet of zegt werkt en hoe harder jij je best doet, hoe erger het lijkt te worden. Toch is hier wel degelijk iets aan te doen.

In How2talk2kids, Broers en zussen zonder rivaliteit lees je concrete en zeer bruikbare vaardigheden om jouw kinderen te coachen in hun communicatie met elkaar en bij eventuele conflicten. Ook krijg je praktische tips om je kinderen goed te begeleiden in hun onderlinge relatie.
Hierdoor leren ze niet alleen om zelf hun meningsverschillen op te lossen, maar ook om respectvol met elkaar om te gaan en elkaar de ruimte te geven om verschillend te zijn. Als jullie dit met elkaar goed onder de knie krijgen, hoef jij dus niet langer de hele dag rechtertje te spelen!

 

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

De chat is nu gesloten.