Leestip: Raak elkaar niet kwijt.

Aantal keer bekeken 258 Geplaatst: donderdag, 12 mei 2022

Leestip:
No video selected.

De komst van een kind staat in de top drie van de grootste veranderingen in een mensenleven. Maar hoe voorkom je dat deze mooie en intense gebeurtenis het einde van een relatie betekent? In ‘Raak elkaar niet’ kwijt lees je wat er in jezelf en binnen de relatie verandert na de komst van jullie kind.

Door de inzichten uit dit boek zul je de veranderingen en de daarbij horende twijfels en emoties beter begrijpen. Dit begrip geeft jou het vertrouwen om weer de regie over je eigen leven en jullie relatie te nemen. Want laten we eerlijk zijn: het voorkomen van een relatiebreuk is makkelijker gezegd dan gedaan. ‘

De heldere inzichten uit ‘Raak elkaar niet kwijt geven je de handvatten die nodig zijn om grip te krijgen op de veranderingen die je na de komst van een kind in je relatie kunt ervaren. Ook geeft dit boek jou als coach, orthopedagoog of therapeut alle informatie die je nodig hebt om je cliënten te helpen hun liefde levend te houden.

De auteur, Rianne Roes, is gedragswetenschapper en relatietherapeut en begeleidt koppels bij grote veranderingen in hun leven.

Raak elkaar niet kwijt door
Rianne Roes

bron: ouderscentraal

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

vv