Mama-Café Landgraaf gaat weer van start en dat doen we met een leuke les Zumbini!

Aantal keer bekeken 48 Geplaatst: woensdag, 26 mei 2021

Mama-Café
No video selected.

Kinderen vinden het heerlijk om te bewegen en wat is er nu fijner dan lekker dansen op leuke en opzwepende muziek tijdens Zumba voor kinderen? Door zumbales te volgen ontwikkelen kinderen een goede motoriek, door het naar elkaar kijken, leren ze samenwerken, het versterkt hun zelfvertrouwen en taalontwikkeling en natuurlijk is het goed voor de band tussen  jou en je kind, want Zumbini doe je lekker samen! Deze gratis les wordt gegeven door Janina Drummen.

Meld je nu vast aan en kom op woensdag 16 juni samen met je kind naar Mama-Café bibliotheek Landgraaf! Zumbini doe je samen met je kind, mama’s, papa’s, oma’s en opa’s zullen niet stil kunnen blijven zitten!

Let op, een mondkapje dragen is voor volwassenen verplicht tijdens het binnenkomen/rondlopen in de bibliotheek. Vanwege coronamaatregelen kunnen er maximaal 10 opvoeders deelnemen. Je kindje (0-4) is welkom en natuurlijk hebben jullie geen verschijnselen die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus. Aanmelden tel: 045 – 569 56 60 / info@bibliotheeklandgraaf.nl

Woensdag 16 juni 2021: 9.30-10.30

Bibliotheek Landgraaf (Burgerhoes), Sweelinckplein 1, 6371LB  Landgraaf

 

                                       

 

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

De chat is nu gesloten.