Nieuwe naam Mama-Cafe Landgraaf!

Aantal keer bekeken 415 Geplaatst: donderdag, 24 juni 2021

Nieuwe
No video selected.

Mama-Cafe Landgraaf heet voortaan; Kids & Koffie Landgraaf

Zou je graag meer contact willen met andere ouders uit Landgraaf.  Wil je samen met je kind(eren) van 0 tot 4 jaar iets leuks te doen, of zoek je informatie over een bepaald onderwerp op het gebied van opvoeding? Dan is Kids & Koffie iets voor jou. Terwijl de kinderen met elkaar spelen is er voor ouders de gelegenheid om met elkaar te praten en eventueel ervaringen te delen.

Ook organiseren we regelmatig een leuke activiteit en kan er een thema besproken worden met een deskundige, waarbij tevens de gelegenheid is om vragen te stellen. Heb je zelf behoefte om meer informatie te krijgen over een bepaald onderwerp, weet jij een leuke activiteit, of ken jij iemand die een interessante ochtend kan verzorgen? Geef dit dan aan bij de gastvrouw van Kids & Koffie, zodat zij iemand uit kan nodigen voor een van de volgende ochtenden.

Kids & Koffie is er voor alle moeders, vaders, oma’s, opa’s en andere opvoeders. Je bent samen met je kind(eren) van 0-4 jaar welkom op deze gratis inloopochtend. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel fijn.

Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar: ikuipers@jenshelpt.nl of tel: 0621888921.

Kids & Koffie is ook actief op Facebook. Volg ons op  https://www.facebook.com/Kids-Koffie-Landgraaf-109668377143917

 

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

De chat is nu gesloten.