Oproep Landelijk Ouderpannel.

Aantal keer bekeken 333 Geplaatst: donderdag, 24 juni 2021

Oproep
No video selected.

Onder het Landelijk Ouderpanel loopt een peiling over stress en ouderschap. Ook niet-panelleden kunnen meedoen. De peiling is bedoeld voor ouders met een kind van 0 tot 4 jaar. Niet-panelleden kunnen ook meedoen. Professionals worden opgeroepen bekendheid te geven aan dit initiatief.

Over stress en ouderschap biedt het Landelijk Ouderpanel op dit moment weinig tips en adviezen aan. Met het Nederlands Jeugdinstituut en GroeiGids is nu een peiling opgesteld om inzicht te krijgen in welke situaties stress bij ouders optreedt, wat de invloed daarvan op hun kind is en wat helpt om stress te verhelpen/voorkomen. Ook is het panel benieuwd welke positieve invloeden stress op het ouderschap heeft.

Met de resultaten wil het Landelijk Ouderpanel tips en adviezen ontwikkelen die op ouders aansluiten. Deze komen beschikbaar via bijvoorbeeld Opvoeden.nl, Groeigids.nl, de GroeiGids app en de websites van Centra voor Jeugd en Gezin en GGD’en.

 Doe mee of deel de link in je netwerk: https://q.crowdtech.com/cgeoOfHuDkyd73GFEUwKuA 

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

De chat is nu gesloten.