Opvoed Party in Mama-Café bibliotheek Landgraaf

Aantal keer bekeken 294 Geplaatst: dinsdag, 22 juni 2021

Opvoed
No video selected.

Op woensdag 7 juli verzorgt dr.Joyce Akse (Opvoedcoach & Psycholoog) een Opvoed Party tijdens het Mama-Café  Bibliotheek Landgraaf.

Een Opvoed Party is een gezellige én leerzame bijeenkomst, waarin je samen met andere ouders over Opvoeding & Ouderschap praat; dat doen we aan de hand van het Opvoed Party spel.  

 

Alle ouders hebben namelijk wel eens vragen over de opvoeding van hun kind en lopen wel eens tegen lastige opvoedsituaties op. Tijdens de Opvoed Party mag je niet alleen je eigen ervaringen delen, maar luister je ook naar de inbreng van andere ouders. Het voordeel hiervan is dat je niet steeds zelf het wiel hoeft uit te vinden en dat je zelf kunt kiezen met welke tips je thuis aan de slag gaat. Na afloop van de Opvoed Party ga je in ieder geval naar huis vol inspiratie, nieuwe ideeën en praktische tips. Jij komt toch ook...?! 

Lees verder op http://www.bit.ly/opvoedparty.

Toegang: gratis maar aanmelden is verplicht dus meld je nu vast aan en kom op woensdag 7 juli samen met je kind naar Mama-Café bibliotheek Landgraaf!

Let op, een mondkapje dragen is voor volwassenen verplicht tijdens het binnenkomen/rondlopen in de bibliotheek. Vanwege coronamaatregelen kunnen er maximaal 10 opvoeders deelnemen. Je kindje (0-4) is welkom en natuurlijk hebben jullie geen verschijnselen die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus.

Wanneer : Woensdag 7 juli 2021

Tijd          : 9.30– 10.45 uur

Locatie    : Bibliotheek Landgraaf (Burgerhoes), Raadhuisplein 1, 6371 LA  Landgraaf

Aanmelden: 045 – 569 56 60 / info@bibliotheeklandgraaf.nl

  

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

De chat is nu gesloten.