OpvoedParty tijdens Mama-Café Dr. Calshof te Landgraaf.

Aantal keer bekeken 131 Geplaatst: zaterdag, 01 februari 2020

OpvoedParty

Op wo. 11 maart '20 verzorgt dr. Joyce Akse (Opvoedcoach & Psycholoog) een OpvoedParty tijdens Mama-Café  Dr. Calshof  te Landgraaf. 

Een OpvoedParty is een gezellige én leerzame bijeenkomst, waarin je samen met andere ouders over Opvoeding & Ouderschap praat; dat doen we aan de hand van het OpvoedPartySpel. 

Alle ouders hebben namelijk wel eens vragen over de opvoeding van hun kind en lopen wel eens tegen lastige opvoedsituaties op. Tijdens de OpvoedParty mag je niet alleen je eigen ervaringen delen, maar luister je ook naar de inbreng van andere ouders. Het voordeel hiervan is dat je niet steeds zelf het wiel hoeft uit te vinden en dat je zelf kunt kiezen met welke tips je thuis aan de slag gaat. Na afloop van de OpvoedParty ga je in ieder geval naar huis vol inspiratie, nieuwe ideeën en praktische tips. Jij komt toch ook...?!

Lees verder op http://www.bit.ly/opvoedparty.  

Mama-Café vindt 1 keer per maand op de woensdagmorgen plaats in Dr. Calshof en is dé plek waar ouders en kinderen elkaar kunnen ontmoeten. Er is tijd en ruimte om gewoon een praatje te maken met andere mama’s, papa’s, oma’s en opa’s. Ben je niet zo’n prater? Elke keer organiseren we voor jou en je kindje net even iets extra’s. Alle activiteiten zijn altijd gratis.

Heb jij nog vragen over opvoeden en opgroeien? Ook daarvoor hebben we alle tijd! We zien jullie graag op 11 maart. Meld je nu vast aan!

Woensdag 11 maart 2020 09:30 – 11:00 uur

Dr. Calshof, Achter den Winkel 65, 6372 SP Landgraaf

Aanmelden T: 045-2050013 / activiteitdrcalshof@mgzl.nl