Ouders Inc. – Online Programma voor in de Tropenjaren

Aantal keer bekeken 334 Geplaatst: woensdag, 16 juni 2021

Ouders
No video selected.

Ouders Inc. is een online cursus voor ouders met jonge kinderen (0-4 jaar). De cursus helpt ouders/partners om beter met elkaar samen te werken bij de opvoeding en verzorging van hun kind(eren) en om ook oog te houden voor elkaar. Voor de cursus hoef je nergens naartoe, want jullie kunnen online de video's kijken waar en wanneer jullie willen. Jeugd en Gezin Parkstad biedt de cursus gratis aan.

Ouders Inc. bestaat uit 11 afleveringen (video's) van 15 minuten. Per aflevering komt een thema aan bod waar jullie samen mee aan de slag gaan. Jullie mogen zelf kiezen in welke thema's jullie je gaan verdiepen en wanneer. Naast informatieve video’s zitten er ook interactieve spelvormen in Ouders Inc.Ook houden jullie een persoonlijk logboek bij. 

Hebben jullie naar aanleiding van een van de afleveringen behoefte aan meer informatie over dat thema? Of zouden jullie het fijn vinden ergens eens wat langer over door te praten met een professional? Dan kun je direct vanuit het Ouders Inc. programma doorklikken naar een aantal goede opties in jullie buurt!

Meer weten? We maakten een flyer over de cursus.

Om je aan te melden, stuur je een e-mail naar: info@jeugdengezinparkstad-limburg.nl.

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

De chat is nu gesloten.