Sjpruut: een maatje voor jou en je kleine spruit in Heerlen

Aantal keer bekeken 325 Geplaatst: donderdag, 21 november 2019

Sjpruut:

Zwanger of jonge ouder in Heerlen? Er komt veel op je af en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Op de website www.sjpruut.nl vind je een handige tijdlijn om zo gemakkelijk de voor jou belangrijke informatie te vinden. Zo vind je babystartpakketten, tips, adviezen en activiteiten voor de gezondheid van jou en je kleintje of gewoon dingen die het leven leuker maken. Er wordt veel aangeboden en georganiseerd in Heerlen, maak er gebruik van. Want Sjpruut wil een maatje zijn, voor jou en je kleine spruit.

Bekijk de website eens of breng eens een bezoekje aan een Sjpruut Café om ervaringen te delen met andere zwangere vrouwen of jonge ouders!

 

 

Het actieprogramma Kansrijk van Start richt zich op een goede start en gezond leven voor ieder kind, ongeacht of zijn of haar wieg in een rijke of arme buurt staat. “Sjpruut” is de herkenbare vlag, waaronder iedereen hulp vindt voor het gezond laten (op)groeien van het (ongeboren) kind.

Op de website "Sjpruut" vinden ouders voor elke fase van het kind informatie om hen op weg te helpen. Daarnaast is er een Sjpruut Café voor zwangere vrouwen of jonge ouders waar ervaringen met elkaar worden gedeeld en vrouwen praktische informatie krijgen over bijvoorbeeld borstvoeding, gezonde voeding en opvoeden.

Op de website staan ook de data van de Sjpruut Café’s. Iedere dinsdag is er wel een, waarbij je kennis kan maken en ervaringen kan uitwisselen met andere zwangere vrouwen of ouders. Kom je ook?