Aanmelden Heppie weekenden en vakanties

Aantal keer bekeken 608 Geplaatst: maandag, 31 augustus 2020

Aanmelden
No video selected.

Beste jeugdhulpverlener

,Van jullie horen we dat de periode zonder school en met beperkt sociaal contact voor veel kinderen niet makkelijk was. Er is extra stress en eenzaamheid ervaren. We zijn daarom blij dat het is gelukt om onze activiteiten in deze zomerperiode weer op te starten. Om verspreiding van het virus tegen te gaan zijn er uiteraard maatregelen getroffen, maar desondanks kunnen veel kinderen weer onbezorgd plezier maken tijdens de Heppie Vakanties & Weekenden.    

 

HEPPIE VAKANTIES & WEEKENDEN 
Herinneringen maken voor het leven

Bij een weekend of vakantie van Heppie draait alles om gezelligheid, lol en onbezorgd spelen. Tijdens de vakanties en weekenden wordt 1 op 3 begeleiding geboden door ervaren vrijwilligers die positiviteit, veiligheid en duidelijkheid bieden. Heppie Vakanties & Weekenden vinden het hele jaar door plaats. 

De inschrijving voor de najaarsweekenden en herfstvakanties van 2020 is open! Ga voor meer informatie naar; https://heppievakanties.nl/

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief voor professionals
Vul uw voornaam in.
Vul uw achternaam in.
Voer een geldig e-mailadres in.

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

vv