KIES-groep in Landgraaf gaat weer van start

Aantal keer bekeken 137 Geplaatst: dinsdag, 26 maart 2019

KIES-groep

Als jullie als ouders gescheiden zijn of gaan scheiden, kan dit heel wat met jullie kinderen doen. Ze kunnen zich boos of verdrietig voelen, misschien ook wel allebei. Het kan zijn dat kinderen zich zaken gaan  afvragen, zoals; “Waarom hebben mijn papa en mama altijd ruzie?” of “Is het mijn schuld?” “Wat gaat er allemaal veranderen als papa en mama niet meer bij elkaar zijn?” “Bij wie ga ik wonen?”, maar vooral “ik wil niet kiezen tussen mijn mama of papa!”.

Voor deze groep kinderen gaat JenS in samenwerking met Welsun op op maandagmiddag 6 mei 2019 starten met een KIES-groep voor kinderen van 6 t/m 9 jaar en op dinsdagmiddag 7 mei 2019 met een KIES-groep voor kinderen van 10 t/m 12 jaar, woonachtig of schoolgaand in Landgraaf.

KIES staat voor Kinderen In Echtscheiding Situatie. Gedurende de bijeenkomsten leert/leren jouw/jullie kind(eren) samen met andere kinderen in dezelfde situatie ontdekken hoe zij met deze vragen, gedachten en gevoelens kunnen omgaan. Ook leren zij dat ze gewoon zichzelf mogen zijn bij mama en papa en kunnen ze na de training beter aangeven wat ze vinden en willen. Dit alles gebeurt onder leiding van een gecertificeerde KIES-coach. Uiteindelijk helpen deze acht bijeenkomsten hen in hun verdere ontwikkeling.

Voordat de KIES-groep start, vindt er een telefonisch kennismakingsgesprek plaats met jullie als ouders. Wanneer jullie je kind hebben aangemeld voor de KIES-groep krijgen jullie hier bericht over.

Mochten jullie geïnteresseerd zijn, meer informatie willen en/of jullie kind(eren) aanmelden, dan kan dit via onderstaande emailadressen:

evelin.dejong@welsun.nl

amiee.laurense@welsun.nl

Aanmelden voor de KIES-groep kan tot 12 april 2019.

Er kunnen maximaal 8 kinderen deelnemen aan deze KIES-groep.

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief voor professionals
Vul uw voornaam in.
Vul uw achternaam in.
Voer een geldig e-mailadres in.