Toon Hermans Huis breidt werkgebied uit.

Aantal keer bekeken 340 Geplaatst: zaterdag, 15 februari 2020

Toon
No video selected.

TOON HERMANS HUIS BREIDT HET WERKGEBIED UIT Vele gasten weten ons al jaren te vinden in het centrum van Heerlen. Tevens hebben we ervaren dat vooral voor mensen die buiten Heerlen wonen de bereikbaarheid verbeterd kan worden. Daarom gaan we in samenwerking met verschillende partners de regio in. Daar sluiten we aan bij bestaande voorzieningen. Op deze locaties zijn onze vrijwilligers aanwezig voor een goed gesprek. We bieden er geen activiteiten aan.

In Landgraaf zijn onze vrijwilligers voortaan aanwezig op woensdagochtend in wijkpunt de Dormig, een locatie van Meander. In de oneven weken kunt u voor een goed gesprek terecht van 10:00 tot 12:00 uur. Adres: Op de Heugden 100, 6371 XN, Landgraaf.

In Brunssum sluiten we aan bij de inloopochtend van het CMWW (Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijn) in wijksteunpunt ‘t Barbarahoes. In de even weken zitten onze vrijwilligers voor u klaar op dinsdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur. Het CMWW organiseert hier verschillende activiteiten. Informatie daarover vindt op hun website www.cmww.nl Adres: Zonnestraat 3, 6446 TC Brunssum.

In Kerkrade is Samen Leven Kerkrade onze partner. We sluiten aan bij de buurtinloop in wijkpunt ’t Westhoes. Ook daar kunt u voor een goed gesprek op dinsdagochtend in de even weken terecht van 10:00 tot 12:00 uur. Adres: Anemonenstraat 16, 6466 SZ Kerkrade Vanzelfsprekend geldt ook voor deze locaties dat u vrijblijvend binnen kunt lopen. Een afspraak maken is niet nodig.

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief voor professionals
Vul uw voornaam in.
Vul uw achternaam in.
Voer een geldig e-mailadres in.

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

De chat is nu gesloten.