Toon Hermans Huis breidt werkgebied uit.

Aantal keer bekeken 264 Geplaatst: zaterdag, 15 februari 2020

Toon
No video selected.

TOON HERMANS HUIS BREIDT HET WERKGEBIED UIT Vele gasten weten ons al jaren te vinden in het centrum van Heerlen. Tevens hebben we ervaren dat vooral voor mensen die buiten Heerlen wonen de bereikbaarheid verbeterd kan worden. Daarom gaan we in samenwerking met verschillende partners de regio in. Daar sluiten we aan bij bestaande voorzieningen. Op deze locaties zijn onze vrijwilligers aanwezig voor een goed gesprek. We bieden er geen activiteiten aan.

In Landgraaf zijn onze vrijwilligers voortaan aanwezig op woensdagochtend in wijkpunt de Dormig, een locatie van Meander. In de oneven weken kunt u voor een goed gesprek terecht van 10:00 tot 12:00 uur. Adres: Op de Heugden 100, 6371 XN, Landgraaf.

In Brunssum sluiten we aan bij de inloopochtend van het CMWW (Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijn) in wijksteunpunt ‘t Barbarahoes. In de even weken zitten onze vrijwilligers voor u klaar op dinsdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur. Het CMWW organiseert hier verschillende activiteiten. Informatie daarover vindt op hun website www.cmww.nl Adres: Zonnestraat 3, 6446 TC Brunssum.

In Kerkrade is Samen Leven Kerkrade onze partner. We sluiten aan bij de buurtinloop in wijkpunt ’t Westhoes. Ook daar kunt u voor een goed gesprek op dinsdagochtend in de even weken terecht van 10:00 tot 12:00 uur. Adres: Anemonenstraat 16, 6466 SZ Kerkrade Vanzelfsprekend geldt ook voor deze locaties dat u vrijblijvend binnen kunt lopen. Een afspraak maken is niet nodig.

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief voor professionals
Vul uw voornaam in.
Vul uw achternaam in.
Voer een geldig e-mailadres in.