Wellicht handige tips voor jou en je collega’s over Augeo.

Aantal keer bekeken 251 Geplaatst: dinsdag, 03 maart 2020

No video selected.
  • De Augeo Jongerentaskforce bestaat uit ervaringsdeskundigen. Zij geven in twee video’s tips voor docenten over hoe om te gaan met self-disclosure inde klas en wat voor steun zij vroeger wensten van docenten.
  • In deze animatie wordt helder beschreven wat de gevolgen van langdurige stress zijn en hoe belangrijk steun, door bijvoorbeeld de leerkracht, is voor een kind.
  • In december is een nieuw Augeo Magazine uitgekomen over de lange termijn gevolgen van kindermishandeling. In dit magazine ook een interview met Anton Horeweg, auteur van ‘De Trauma Sensitieve School’, met als titel: ‘Als leerkracht kun je absoluut het verschil maken’. Het Augeo Magazine lees je hier: https://www.augeomagazine.nl/nl_NL/overview.html
  • App voor onderwijs en kinderopvang: Geef kindermishandeling geen toekomst. Dertig dagen lang ontvang je een bericht met een tip of vraag die te maken heeft met kindermishandeling. Durf jij de challenge aan te gaan? Er zijn drie varianten van de app. Voor professionals in de zorg, in het onderwijs en in de kinderopvang. Lees hier hoe je de app kunt downloaden:  https://www.augeo.nl/nl-nl/download-de-gratis-qurve-app
  • Meldcode opfrismodules Je bent als professional geschoold over de meldcode. Met de opfrismodule over de verbeterde meldcode blijf je up-to-date. Leer in ongeveer 20 minuten alles over de afwegingsvragen en de verbeterde stappen 4 en 5. De opfrismodule onderwijs vind je via www.augeo.nl.

 

Nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief voor professionals
Vul uw voornaam in.
Vul uw achternaam in.
Voer een geldig e-mailadres in.