Boek: Plusmama dat ben je niet, dat word je

Aantal keer bekeken 535 Geplaatst: maandag, 22 juni 2020

Boek:
No video selected.

Auteur Irma Huis in ’t Veld was 34 toen zij haar man en zijn twee dochters leerde kennen. Van de een op de andere dag maakten de kinderen deel uit van haat leven. Gaandeweg kwam Irma in gesprek met andere vrouwen die deel uitmaakten van een samengesteld gezin. “Ik kwam erachter dat niet een situatie hetzelfde was en dat mijn gevoelens en gedachten heel normaal waren.”

In dit boek vertelt Irma openhartig haar eigen verhaal en deelt zij de ervaringen van verschillende plusmama’s. De verhalen worden steeds aangevuld met waardevolle tips en inzichten van een kinder- en stiefgezincoach. “Ik hoop met mijn verhaal goed de werkelijkheid en worsteling weer te geven waar je als plusmama tegenaan loopt. Maar vooral ook om te laten zien hoe mooi deel uitmaken van een samengesteld gezin kan zijn. De Plus staat voor mij voor de toegevoegde waarde, in onder meer de vorm van liefde, zorg en/of kennis, die wij als vrouw toevoegen aan het leven van onze bonuskinderen.”

‘Plusmama ben je niet, dat word je’ is te bestellen via www.plusmama.nl

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

vv