Nieuwsbrief Triple P

Aantal keer bekeken 564 Geplaatst: maandag, 20 april 2020

No video selected.

De Corona crisis heeft een grote impact op het dagelijks leven van ouders en gezinnen. Juist nu is het belangrijk dat ouders toegang hebben tot goede ondersteuning. Veel ouders zijn geholpen met goede informatie, andere ouders hebben meer ondersteuning nodig. Vanuit Positief Opvoeden, Triple P zijn er verschillende materialen ontwikkeld:

  • Top 10 Opvoedtips in het Nederlands, Engels, Arabisch, Turks, Frans, Duits en Spaans. De folder wordt mogelijk nog vertaald naar het Tygrinia en Farsi.
  • Uitgebreide folder Opvoeden tijdens de coronacrisis in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans
  • Digitaal beeldverhaal met opvoedtips voor tijdens de coronacrisis
  • Digitale tipkrant over Positief Opvoeden in onzekere tijden, met verschillende artikeltjes (over praten met kinderen, goed voor jezelf zorgen en thuiswerken), quotes van ouders en professionals, een interview met een verpleegkundige, de top 10 tips in verschillende talen, het beeldverhaal en een ademoefening. Deze tipkrant komt voor alle Nederlandse ouders beschikbaar via positiefopvoeden.nl

Alle beschikbare informatie is gratis te downloaden via de algemene Triple P website.  

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

vv