Week van de Opvoeding in Voerendaal

Aantal keer bekeken 1109 Geplaatst: zaterdag, 05 oktober 2019

Week
No video selected.

Hand in hand!

Opvoeden doe je niet alleen, maar samen. Hand in hand met ouders of opvoeders, spelen ook de school, sportvereniging, buren, vrienden en familie een rol in de opvoeding van het kind. Zij vormen samen de omgeving waarin kinderen opgroeien en worden opgevoed. Hoe beter opvoeders en betrokken organisaties samenwerken en elkaar versterken, hoe beter het kind gezond, kansrijk en veilig kan opgroeien.

 

Activiteiten in Voerendaal

Ook de gemeente Voerendaal organiseert samen met haar ketenpartners interessante activiteiten die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Zo kunt u kennismaken met het gebiedsteam van JENS, verschillende interessante lezingen bijwonen, onder andere over de do’s en don’ts als je kind gamed, samen muziek maken bij het kinderdagverblijf Zoet. En u kunt de presentatie bijwonen van Ouders en Zo. Ouders & Zo wordt georganiseerd vanuit de Burgerij Voerendaal-Kunrade en is bedoeld voor opvoeders/verzorgers (alleenstaand of met partner) die het leuk vinden om actief bezig te zijn en daarnaast andere opvoeders/verzorgers te ontmoeten. Met elkaar het gesprek aan te gaan over thema’s rondom opvoeding, om ervaringen te delen, tips en tricks uit te wisselen of vragen aan elkaar te stellen.

Wil jij weten wat, waar en wanneer? Dat kan via de volgende link: https://www.jenshelpt.nl/nieuws/week-van-de-opvoeding-gemeente-voerendaal

CJG Chat

Chatspreekuur Psychische klachten tieners en jongeren

Maak jij je zorgen over het emotionele welzijn van je puber? Merk je dat je tiener somber is?

Vraag je je af hoe je je kind het beste kunt ondersteunen of begeleiden en zou je hierover graag eens willen sparren met een expert?

Stel dan jouw vraag tijdens het chatspreekuur
dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur en donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

Op die momenten zit een expert van Mondriaan Preventie klaar. Hij/zij denkt graag mee en heeft gegarandeerd een aantal goede tips voor je! Het chatspreekuur is een samenwerking met CJG043.

vv